Delta House / Vladimira Popovića 8a

 

14. septembar / dva termina: 11:00 – 11:45 / 13:00 – 13:45

 

Savet zelene gradnje Srbije Vas poziva na ZELENU TURU LEED-SERTIFIKOVANE ZGRADE „DELTA HOUSE“ koja će se održati 14. septembra kao deo naših aktivnosti povodom obeležavanja Svetske nedelje zelene gradnje 2023 – #WGBW23, o čemu smo ranije pisali.

 

Organizacijom Zelene ture, Savet zelene gradnje Srbije, omogućuje da se uvidom u konkretan primer zainteresovanima približe savremeni koncepti i inovativna rešenja održivosti u oblasti građevinskog sektora koja je moguće primeniti na zgradama u kojima svi živimo i radimo, i koja se sve češće pojavljuju na objektima svuda oko nas. Ove inovacije mogu učiniti naše zgrade, a time i naše gradove, energetski efikasnijim, zelenijim i manje štetnim po životnu sredinu.

 

U okviru ovogodišnje Zelene ture organizovan je vođeni obilazak poslovnog objekta Delta House na Novom Beogradu, koji je nosilac LEED Gold sertifikata. Obilazak je organizovan u saradnji sa kompanijom Delta Real Estate, članom Saveta zelene gradnje Srbije. Tokom obilaska, imaćete prilike da vidite i čujete o svim inovativnim sistemima i rešenjima koja ovu zgradu čine reprezentativnim primreom odgovorne, energetski efikasne, zelene gradnje i težnje ka održivoj budućnosti građevinskog sektora.

Obilazak će biti organizovan u dva termina – jedan sa početkom u 11:00, i jedan sa početkom u 13:00.

 

Prisustvo je besplatno, a broj mesta u oba termina je ograničen. Kako biste obezbedili mesto, neophodna je REGISTRACIJA za jedan od termina.

 

Potvrda da ste uspešno rezervisali mesto u jednom od termina Zelene ture 2023. biće Vam dostavljena mejlom.

 

Više o aktivnostima tokom WGBW2023, u organizaciji Saveta zelene gradnje Srbije, kao i njihova vidljivost na globalnoj mapi aktivnosti WGBW23.

Kontaktirajte nas na info@serbiagbc.rs da bi ste saznali više.

 

 

Ispratite naš i druge događaje u okviru Svetske nedelje zelene gradnje koristeći heštegove #WGBW23 i #BuildingTheTransition.

Prijatelji Kampanje #BuildingTheTransition #WGBW2023 #SerbiaGBC: