Kompanija Arhi.pro u Savetu zelene gradnje Srbije je logičan nastavak već prethodno postojećeg zajedničkog aktivnog delovanja u promovisanju zelene gradnje u Srbiji. Arhi.pro je imala aktivnu člansku ulogu, a kao društveno odgovorna kompanija trudi se da, kroz svoj rad, zastupa koncept održivosti. Kako sami ističu “Naši klijenti su većinom internacionalne kompanije, koje vrlo dobro znaju kakve prednosti obezbeđuju zelene tehnologije ili sistem koji upravlja vašim svetlom, grejanjem, ventilacijom, klimatizacijom – omogućava da ta zgrada pametno živi onako kako je vi programirate kao korisnik“.

Kompanija Arhi.Pro posluje već 17 godina na građevinskom tržištu Srbije, pružajući integrisane usluge projektovanja i konsultantsku podršku oblasti građevinske industrije, inženejring, izvođenje radova i proizvodnju nameštaja. Ovo poslovanje realizuje se kroz matični deo i tri specijalizovana ogranka.

Dva predstavništva u Crnoj Gori i u Makedoniji, koja su aktivna više od 10 godina, dokaz su uspešnog regionalnog poslovanja.

Kompanija učestvuje u razvoju različitih projekata u fazi projektovanja i/ili izvođenja, imajući različite uloge i odgovornosti, od podrške i konsaltinga do uloge autora i vodećeg projektanta. Kvalitet obezberđuje i činjenica da je od 200 zaposlenih u projektantskom sektoru 90 visoko kvalifikovanih inženjera svih struka. Takođe se mogu pohvaliti da je veliki broj zaposlenih završio obuke za FIDIC principe ugovaranja poslova, kao i obuke za projektovanje u LEED sertifikacionom sistemu.

Među referentnim projektima nalaze se sertifikovani Navigator poslovni centar, Porto Montenegro, Galerija Shopping mall u okviru projekta „Beograd na vodi”, upravna zgrada Societe generale banke, mnogi diplomatski objekti i dr.

Arhi.pro se našla na prvoj nacionalnoj listi društveno odgovornih kompanija dobivši priznanje CSR index, a vlasnica kompanije je dobitnik priznanja Lente ambasadorke ženskog preduzetnišva 2012. godine i nagrade Cvet uspeha Udruženja poslovnih žena Srbije.

Više o kompaniji možete naći na sajtu http://www.arhipro.com .

Kontakt:

tel: 011 3089 627

e-mail: office@arhipro.com