Savet zelene gradnje Srbije, uz podršku Privredne komore Srbije, organizuje OKRUGLI STO: Zelena SERTIFIKACIJA zgrada na tržištu Srbije.

OKRUGLI STO će se održati u petak 15. juna 2018. godine od 10:00 do 12:40 časova, u Beogradu, Terazije 23 (zgrada PKS), Sala 1, VIII sprat.

Učesnici Okruglog stola su akteri sertifikacije direktno uključeni (Investitori / vlasnici, projektanti, sertifikatori), oni koje sertifikacija neposredno uključuje (finasijski sektor, sektor nekretnina i održavanja), kao i resorna ministarstva.

Kroz konstruktivnu diskusiju učesnici će imati priliku da predstave svoju stranu u procesu, kao i da odgovore na pitanja koja će prisutnima približiti ovaj sve prisutniji trend u Srbiji (Leed i Breeam).

Cilj ovog događaja je da se sagleda da li sertifikacija donosi promene na građevinskom tržištu Srbije, kao i da li doprinose pokretanju istog u transformaciji ka održivoj zelenoj gradnji.

Više o događaju i učesnicima možete naći u Agendi.

Ulaz na konferenciju je slobodan, ipak pozivamo zainteresovan da se što pre registruju na info@serbiagbc.rs , jer je broj mesta ograničen.

Preuzmite agendu>>>