Savet Zelene gradnje Srbije, u okviru svojih daljih inicijativa, učestvuje na SERBIAN VISIONS vikend manifestaciji 26. novembra od 14-16 časova u Hotelu Raddison Blu Old Mill u Beogradu. Pozivamo članice i zainteresovanu javnost da nam se pridruže na okruglom stolu pod nazivom „Multidisciplinarni pristup analizi lokacije/šireg prostora i sinergija sa prirodom kao korak ka održivoj-zelenoj gradnji“. Ulaz je besplatan.

Savet zelene gradnje Srbije će ovom prilikom predstavljati izvršni direktor Dragana Korica, dok će temu obrađivati kolege – članovi Saveta: Nenada Nenadić Tanasić, dr Tatjana Stratimirović (UAS), dr Mirjana Sekulić i Marija Ostojić (UPAS), dr Žaklina Gligorijević (Urbanistički zavod grada Beograda) i Ranko Božović (En Plus).

Serbian Vision je multikongres koji u svojih 60 dvočasovnih manifestacija, tokom 25 i 26. novembra obuhvata širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, EU integracije, obrazovanje, kulturu, zdravlje, zaštitu životne sredine, bezbednost, inovacije, kao i mnoge druge koje čine viziju za bolju budućnost Srbije.

Cilj multikongresa je jačanje uloge civilnog društva u zemlji i stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta, umrežavanje i informisanje aktivne publike, a organizuje ga Nemačko-srpska privredna komora u saradni sa Privrednom komorom Srbije, treću godinu za redom. Za više informacija o multikongrasu koji iz godine u godinu okuplja više od 3000 zainteresovanih osoba tokom ova dva dana, pogledajte web sajt:  http://www.serbian-visions.rs/