Subota 27. (10:00 – 18:00) i nedelja 28. (09:30 – 15:00) novembar 2021.

Odgovor na klimatske promene je zajednička odgovornost, zbog toga se Climathon održava u gradovima širom naše planete delujući kao jedan globalni pokret.

Climathon Belgrade realizuje se kroz forum Remaking Tesla u organizaciji udruženja ChaOS uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda, Privredne komore Srbije, Miksera i partnera među kojima je i Savet zelene gradnje Srbije. O učešću Saveta na samom događaju, kroz akivnosti članica u svojstvu predavača, mentora i kao člana žirija, više možete naći u Agendi.

Pozivamo Vas, u ime organizatora i partnera, da se pridružite ovogodišnjem online takmičenju i da rešavajući klimatske izazove budete deo globalne klimatske akcije.

UČESTVUJTE!

ONLAJN događaj je otvoren za sve timove i pojedince – bez obzira na nivo znanja.

Budite deo multidisciplinarnih timova sastavljenih od studenta, aktivista, preduzetnika, startapa, biznis lidera ili kreatora politike i takmičite se za jednu od vrednih nagrada kao i priliku da vaša ideja menja grad u okviru rešavanja izazova grada Beograda:

Transformacija javnih prostora – iz sivog u zeleno. Podrška zajednice.”

REGISTRACIJA za takmičenje je obavezna zbog ograničenog broja učesnika / timova, ali se možete prijaviti i da samo pratite događaj, o čemu više informacija možete naći i na https://bit.ly/clmtbgd.

Kako bi šira javnost mogla čuti vodeće domaće i inostrane stručnjake, Live Streaming događaja biće omogućen na Climathon Belgrade Facebook stranici.