Nov član Saveta, kompanija Tokata d.o.o. pruža usluge namenjene svim životnim fazama jednog objekta, od samog projekta, preko izvođenja, održavanja i negovanja, do upravljanja nekretninom i uspostavljanja sistema za uspešno upravljanje imovinom. Kako u Tokati ističu, osnovni fokus usluga project, property i facility menadžmenta jeste održivost, tehnička inovativna rešenja koja će obezbediti kvalitet ambijentalnih uslova prostora u kojem se radi i boravi kao i efikasnost samog objekta i lokacije.

 

Implementaciju rešenja zelene gradnje primenjuju u svim segmentima svojih usluga, bilo da se radi o facility management savetodavnim uslugama – kada se u fazi projektovanja opredeljuju za sisteme koji će obezbediti sigurno i optimalno snabdevanje energentima, ili kasnije u eksploataciji  – kada se fokusiraju na dugotrajnost opreme i objekta, do ušteda i sigurnog povrata investicije. U svakoj usluzi koju nude:” Cilj je ostvariti sinergiju između prirode, građevinskog objekta i samih korisnika kako bi pozitivno uticali na razvoj i efikasnost svakog pojedinca i entiteta”.

 

Iznad svega, Tokata se svojim članstvom u Savetu sprema da, kroz aktivno učešće, doprinese očuvanju prirode i njenih resursa i podrži rad i promociju kvalitetnih ekoloških proizvoda, materijala, rešenja i usluga kako bi prostor u kome boravimo i izgrađena sredina postali i ostali održivi za nas i buduće generacije.

 

Više o kompaniji, čiji je sajt trenutno u osveženju, možete naći na njihovoj LinkedIn stranici.

Izvor: Tokata